Nu este o versiune nouă de Office de la Microsoft. Este o platformă de cloud care oferă de la e-mail și comunicare, până la spațiu colaborativ și stocare, unde sarcinile administrative necesare gestionării cu succes a activității de business nu iau în calcul și infrastructura hardware.

Office 365 UtilizatoriNe vom familiariza cu platforma Office 365, vom învăța cum să ne citim mesaje de e-mail, să partajăm documente, să ne realizăm pagina personală pe site-ul firmei sau să ne publicăm calendarul, pentru ca alte persoane să ne poată vedea întâlnirile și rezervările.

Office 365 Administratori. Plecând de la o prezentare generală a arhitecturii Office 365 și necesitățile de implementare în organizația dvs., trecem la rolurile și responsabilitățile administratorilor de O365 (administrarea resurselor și a instrumentelor, planificarea, implementarea și securitatea, operațiunile de administrare). La final vom afla instrumentele de diagnosticare din Office 365 și cum se rulează verificările de bună stare a funcționării.

Cursurile se adresează atât celor care vor să treacă la Office 365, cât și celor care au achiziționate planurile Office 365 Business sau Office 365 Enterprise. La curs vom folosi planul Office 365 Enterprise E3. Pentru a putea participa la acest cursul de Office 365 pentru Utilizatori, cursanții trebuie să dispună de cunoștințe de operare PC și o experiență minimă în utilizarea sistemului de operare Windows (gestionarea fișierelor și directoarelor), utilizarea unui program din suita Microsoft Office (salvarea, deschiderea, regăsirea unui document, lucrul cu meniuri, etc).