Acest curs este primul din modulul Master Excel. Acest curs este unul de inițiere și se adresează celor care vor să utilizeze programul Microsoft Excel în activitățile de zi cu zi, atât celor care se găsesc la început de drum cât și celor care vor să-și dezvolte cunoștințele obținute până acum.

Modul de lucru este de tip “pas cu pas” în identificarea și rezolvarea problemelor. Acesta este un mod de lucru vizual ce ne permite să identificăm acțiunile pe care trebuie să le desfășurăm și pașii pe care să-i urmăm în obținerea rezultatelor. Tendința normală este ca în anul de grație 2016 să prezentăm doar elementele de noutate ale programului Microsoft Excel 2016. Experiența practică avută cu utilizatorii din firme ne-a determinat să facem trimitere la toate versiunile începând cu 2007, folosind drept cadru de bază versiunea în limba engleză, Microsoft Office Excel 2016. Astfel, pentru majoritatea exercițiilor puteți folosi și versiunile anterioare ale Microsoft Excel: 2007, 2010 sau 2013. Unde a fost cazul s-au specificat diferențele dintre aceste versiuni.

De asemenea, pe parcurs veți primi informații suplimentare privind comparații între versiuni, situații care pot interveni în practică, precum și trimiteri la surse de informare suplimentare pe care le recomandăm ca fiind necesare în aprofundarea cunoștințelor.

Acest curs nu presupune cunoștințe prealabile din partea cursanților. Pentru cei care participă cu laptopuri proprii, acestea trebuie să aibă instalat cel puțin Microsoft Office 2010, recomandat Microsoft Office 2016.

Având milioane de utilizatori, Microsoft Excel este cel mai folosit program de analiză a datelor. El nu lipsește de pe calculatoarele celor care lucrează cu date în întreaga lume. În realitate, el nu este folosit la adevărata sa valoare, utilizatorii limitându-se la a folosi doar elementele sale de bază. Acest ghid vă va arăta atât atuurile cât și punctele sale slabe. Normal că vom insista pe ce are programul mai bun pentru noi.
Oricum, ceea ce ne interesează este ca acest program să ne facă munca mai ușoară și mai productivă. Cum anume? Haideți să aflăm!

download-50

Programa analitică curs [PDF]

Test pre-curs [LINK]

Doar pentru cursanți:

Suport de curs Descarcă [PDF]

Fișiere de lucru [ZIP]

Test post-curs [XLSX]