Master Excel

Acesta este un proiect care te poartă pas cu pas în pregătirea ta pentru domeniul de analiză a datelor. Urmărește utilizarea Microsoft Excel, a panourilor de control și indicatorilor de performanță, Power Pivot, Power Query și Power BI.

Puterea unei informații se bazează pe date, iar acestea trebuie colectate, analizate și partajate în vederea raportării și luării deciziilor. Pentru toate acestea vom folosi puterea programului Microsoft Excel. Obținerea acestor informații trebuie să fie asociată cu înțelegerea procesului de business din care sunt extrase datele.  Analiza datelor nu oferă răspunsuri la problemele de business, însă oferă un cadru în care să-ți găsești răspunsurile. Microsoft Excel te ajută să-ți desfășori procesul de analiză într-un mediu prietenos și practic, folosind în același timp puterea unui program de calcul tabelar ce se dezvoltă și performează continuu.

Proiectul Master Excel presupune parcurgerea a două module: Cursuri Excel și Analiza datelor cu Microsoft Excel. Cursuri Excel cuprinde: Excel Start, Excel Avansat și Excel Profesional (VBA). Cel de al doilea modul (Analiza datelor cu Microsoft Excel) conține: Analiza vizuală a datelor, Analiza statistică a datelor și Soluții Microsoft Excel Business Intelligence

“What is the most used feature in any business intelligence solution?”

It is the Export to Excel button.