matran-dan florin

Este trainer și consultant IT pentru firma arădeană Effective Flux și oferă expertiza sa în analiza datelor cu Microsoft Excel și Power BI sau soluții de productivitate în cloud cu Office 365, având o experiență de peste 15 ani în activităţi de formare profesională, consultanţă şi instruire în tehnologia informației.

Ca freelancer MCT, asigură consultanţă şi instruire IT&C pentru firme și instituţii sau în cadrul proiectelor interne şi internaţionale. Până în 2017 a fost Analist în cadrul Universității “Al.I.Cuza” Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Din 2001 este colaborator al Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi pentru activităţi de formare profesională. Vă răspunde la întrebări pe me@mdf.ro.

Este certificat Microsoft Certified Trainer începând cu 2013. Alte certificări: (MOSM) Microsoft Office Specialist Master; Microsoft Office Expert – Word, Excel; Office Specialist: Access, PowerPoint, Outlook, Office 365, SharePoint 2010 și 2013; (MTA) Microsoft Technology Associate – Networking, Operating Systems, Windows Server, Security, Database; (MCTS) Microsft Certified Technology Specialist; (MCITP) Microsoft Certifications for IT Professionals; (MCDST) Microsoft Certified Desktop Support Technician; (MCP) Microsoft Certified Professional

Domeni actuale de interes: analiza datelor, cloud, business intelligence